Oorbellen

JE-103

Oorbellen

JE-103

Geselecteerde kleur:

Oorbelletjes met fonkelende zirkoniasteentjes

  • 14 Karaats vergulde gouden of zilveren oorbelletjes met een basis van 925 sterling zilver
  • Een design van fonkelende zirkoniasteentjes op een oorbelletje (stekertjes)
  • Ongeveer 5 mm groot
  • Voor een deluxe wedding look
  • Verkrijgbaar in goud en zilver

Bride. Set. Match.

De Fine Jewelry Collection van Poirier staat voor modern design met volmaakte verfijning. De inspiratie voor deze oorbelletjes komt voort uit onze fascinatie voor (bridal) fashion, maar ook hedendaagse, verleidelijke vormen.

Complete your look!

Geef je wedding-look een “deluxe” touch met deze oorbelletjes uit de Fine Jewelry Collection van Poirier. Deze oorbelletjes (stekertjes) bestaan uit kleine gouden of zilveren krammetjes met een basis van 925 sterling zilver. Verder zit er een schitterend zirkoniasteentje in iedere oorbel van dit paar. Met deze deluxe oorbelletjes van 5 mm groot geef je een extra sparkle aan je look.

Oorbelletjes met een versiering van zirkonisateentjes

Deluxe. Geraffineerd. Bridal.
Kies voor deze oorbelletjes die je wedding-look een uiterst deluxe touch zullen geven.

Kan worden gecombineerd met andere sieraden uit de Fine Jewelry Collection van Poirier.


Handle with care

Natuurlijk wil je dat je juwelen zo lang mogelijk hun shimmer and shine behouden. Hieronder geven we enkele tips om juwelen op de juiste manier te onderhouden.

  • Draag goede zorg voor juwelen die verguld zijn om zo aanslag te voorkomen. Wanneer je je aankleedt zorg er dan voor dat je je juwelen als laatste omdoet, hiermee voorkom je beschadiging door bepaalde stoffen in bijvoorbeeld parfum, haarspray of bronzer.
  • Hitte van zonlicht, water en chloor van een zwembad zullen de juwelen aantasten, vermijdt het blootstellen van de juwelen aan deze omstandigheden.
  • Wij raden aan om juwelen schoon te houden door deze af te nemen met een zacht, speciaal juwelendoekje om zo schadelijke stoffen en oliën te verwijderen. Je kunt ook een zacht doekje en lauwwarm water gebruiken om de juwelen weer hun originele glans terug te geven.

De verpakking van deze juwelen is gemaakt van duurzame materialen. Say “yes” to green met de producten van Poirier.