Sieradenset Céline

JS-005

Sieradenset Céline

JS-005

Geselecteerde kleur:

Hemels X Design

  • 14 Karaats vergulde gouden of zilveren juwelenset met een basis van 925 sterling zilver
  • Deze set bestaat uit een halsketting, armband en één paar oorbellen
  • De oorbellen van deze set zijn op twee manieren te dragen
  • Met glimmende parels in verschillende groottes
  • De perfecte combinatie van hemels design met parels
  • Verkrijgbaar in zilver of goud

Bride. Set. Match.

De fine jewelry sets van Poirier staan voor modern design met volmaakte verfijning. De inspiratie voor deze set komt voort uit onze fascinatie voor (bridal) fashion, maar ook hedendaagse, verleidelijke vormen.

Juwelenset Céline

Kies voor een design met hemelse allure, want deze juwelenset bestaat uit een halsketting, armband en een paar oorbellen in goud of zilver en is versierd met parels van verschillende grootte. Kies zelf op welke lengte je de halsketting wil dragen afhankelijk van je outfit. De oorbellen van deze set zijn op twee manieren te dragen. Zowel de armband als de halsketting zijn voorzien van een hangertje met het Poirier monogram.

Céline staat voor…

Hemels en geweldig.
De unieke eigenschappen die verbonden zijn aan de naam Céline zijn vertegenwoordigd in deze juwelenset van Poirier.


Handle with care

Natuurlijk wil je dat je juwelenset zo lang mogelijk zijn shimmer and shine behoudt. Hieronder geven we enkele tips om de set op de juiste manier te behouden.

  • Draag goede zorg voor juwelen die verguld zijn om zo aanslag te voorkomen. Wanneer je je aankleedt zorg er dan voor dat je je juwelen als laatste omdoet, hiermee voorkom je beschadiging door bepaalde stoffen in bijvoorbeeld parfum, haarspray of bronzer.
  • Hitte van zonlicht, water en chloor van een zwembad zullen de juwelen aantasten, vermijdt het blootstellen van de juwelen aan deze omstandigheden.
  • Wij raden aan om de juwelenset schoon te houden door deze af te nemen met een zacht, speciaal juwelendoekje om zo schadelijke stoffen en oliën te verwijderen. Je kunt ook een zacht doekje en lauwwarm water gebruiken om de juwelen weer hun originele glans terug te geven.

De verpakking van deze juwelenset is gemaakt van duurzame materialen. Say “yes” to green met de producten van Poirier.