Sieradenset Louise

JS-002

Sieradenset Louise

JS-002

Geselecteerde kleur:

Tijdloos X Romantisch

  • 14 Karaats vergulde gouden of zilveren juwelenset met een basis van 925 sterling zilver
  • Deze set bestaat uit een halsketting, armband en één paar oorbellen
  • Bezet met schitterende zirkoniasteentjes
  • De ultieme look of love in de vorm van hartjes die met elkaar verbonden zijn
  • Verkrijgbaar in zilver en goud

Bride. Set. Match.

De fine jewelry sets van Poirier staan voor modern design met volmaakte verfijning. De inspiratie voor deze set komt voort uit onze fascinatie voor (bridal) fashion, maar ook hedendaagse, verleidelijke vormen.

Juwelenset Louise

Hartjes in zilver of goud die staan voor de ultieme uiting van liefde; deze juwelenset belichaamt precies waar een huwelijk voor staat. Zowel de halsketting, armband als oorbellen waar deze set uit bestaat hebben gouden of zilveren hartjes, maar ook zirkonisasteentjes die fonkelen zodra het licht  ze raakt. Kies voor romantiek met deze bijzondere juwelenset van Poirier. Het armbandje en de halsketting van deze set zijn voorzien van een hangertje met het Poirier monogram.

Louise staat voor…

Overtuiging en onvoorwaardelijk geloof in elkaar.
Deze unieke eigenschappen van de naam Louise zijn de inspiratiebron voor deze juwelenset.


Handle with care

Natuurlijk wil je dat je juwelenset zo lang mogelijk zijn shimmer and shine behoudt. Hieronder geven we enkele tips om de set op de juiste manier te behouden.

  • Draag goede zorg voor juwelen die verguld zijn om zo aanslag te voorkomen. Wanneer je je aankleedt zorg er dan voor dat je je juwelen als laatste omdoet, hiermee voorkom je beschadiging door bepaalde stoffen in bijvoorbeeld parfum, haarspray of bronzer.
  • Hitte van zonlicht, water en chloor van een zwembad zullen de juwelen aantasten, vermijdt het blootstellen van de juwelen aan deze omstandigheden.
  • Wij raden aan om de juwelenset schoon te houden door deze af te nemen met een zacht, speciaal juwelendoekje om zo schadelijke stoffen en oliën te verwijderen. Je kunt ook een zacht doekje en lauwwarm water gebruiken om de juwelen weer hun originele glans terug te geven.

De verpakking van deze juwelenset is gemaakt van duurzame materialen. Say “yes” to green met de producten van Poirier.