Sieradenset Anaïs

JS-004

Sieradenset Anaïs

JS-004

Geselecteerde kleur:

Charmant X Parels

  • 14 Karaats vergulde gouden of zilveren juwelenset met een basis van 925 sterling zilver
  • Deze juwelenset bestaat uit een halsketting, armband en één paar oorbellen
  • Met een versiering van kleine parels
  • Kies voor de glans van parels
  • Verkrijgbaar in zilver en goud

Bride. Set. Match.

De fine jewelry sets van Poirier staan voor modern design met volmaakte verfijning. De inspiratie voor deze set komt voort uit onze fascinatie voor (bridal) fashion, maar ook hedendaagse, verleidelijke vormen.

Juwelenset Anaïs

Een armband en een ketting met kleine zilveren of gouden schakeltjes met als versiering kleine, glanzende pareltjes. De bijbehorende oorbellen vullen deze prachtige set perfect aan. Goud en zilver met parels zullen je bridal look die extra pazzazz geven. De halsketting en de armband zijn voorzien van een hangertje met het Poirier monogram.

Anaïs staat voor…

Charmant en innemend.
Deze unieke eigenschappen van de naam Anaïs hebben we gebruikt als inspiratiebron voor deze juwelenset.


Handle with care

Natuurlijk wil je dat je juwelenset zo lang mogelijk zijn shimmer and shine behoudt. Hieronder geven we enkele tips om de set op de juiste manier te behouden.

  • Draag goede zorg voor juwelen die verguld zijn om zo aanslag te voorkomen. Wanneer je je aankleedt zorg er dan voor dat je je juwelen als laatste omdoet, hiermee voorkom je beschadiging door bepaalde stoffen in bijvoorbeeld parfum, haarspray of bronzer.
  • Hitte van zonlicht, water en chloor van een zwembad zullen de juwelen aantasten, vermijdt het blootstellen van de juwelen aan deze omstandigheden.
  • Wij raden aan om de juwelenset schoon te houden door deze af te nemen met een zacht, speciaal juwelendoekje om zo schadelijke stoffen en oliën te verwijderen. Je kunt ook een zacht doekje en lauwwarm water gebruiken om de juwelen weer hun originele glans terug te geven.

De verpakking van deze juwelenset is gemaakt van duurzame materialen. Say “yes” to green met de producten van Poirier.