Sieradenset Inez

JS-003

Sieradenset Inez

JS-003

Geselecteerde kleur:

Elegant X Subtiel

  • 14 Karaats vergulde gouden of zilveren juwelenset met een basis van 925 sterling zilver
  • Deze set bestaat uit een halsketting, armband en één paar oorbellen
  • Een subtiel, maar elegant design met fijne versiering
  • Verkrijgbaar in zilver en goud

Bride. Set. Match.

De fine jewelry sets van Poirier staan voor modern design met volmaakte verfijning. De inspiratie voor deze set komt voort uit onze fascinatie voor (bridal) fashion, maar ook hedendaagse, verleidelijke vormen.

Juwelenset Inez

Kies voor een dubbele ketting en armband die beiden een subtiele elegantie uitstralen die wordt gecomplementeerd door de bijpassende oorbellen. Deze juwelenset is verkrijgbaar in een gouden en zilveren variant. De set is speciaal voor bruiden die willen schitteren door voor subtiele accessoires te kiezen. Zowel de armband als de halsketting van deze set hebben een hangertje met het monogram van Poirier voor een prachtige finishing-touch.

Inez staat voor…

Vrijheid en kracht.
De unieke eigenschappen van de naam Inez zijn terug te vinden in het design van deze juwelenset.


Handle with care

Natuurlijk wil je dat je juwelenset zo lang mogelijk zijn shimmer and shine behoudt. Hieronder geven we enkele tips om de set op de juiste manier te behouden.

  • Draag goede zorg voor juwelen die verguld zijn om zo aanslag te voorkomen. Wanneer je je aankleedt zorg er dan voor dat je je juwelen als laatste omdoet, hiermee voorkom je beschadiging door bepaalde stoffen in bijvoorbeeld parfum, haarspray of bronzer.
  • Hitte van zonlicht, water en chloor van een zwembad zullen de juwelen aantasten, vermijdt het blootstellen van de juwelen aan deze omstandigheden.
  • Wij raden aan om de juwelenset schoon te houden door deze af te nemen met een zacht, speciaal juwelendoekje om zo schadelijke stoffen en oliën te verwijderen. Je kunt ook een zacht doekje en lauwwarm water gebruiken om de juwelen weer hun originele glans terug te geven.

De verpakking van deze juwelenset is gemaakt van duurzame materialen. Say “yes” to green met de producten van Poirier.