Sieradenset Julia

JS-009

Sieradenset Julia

JS-009

Geselecteerde kleur:

Love X Hart

  • 14 Karaats vergulde gouden en zilveren juwelensets met een basis van 925 sterling zilver
  • Deze set bestaat uit een halsketting, armband en één paar oorbellen
  • Bezet met zirkoniasteentjes voor extra sparkle
  • De ultieme combinatie van het woord “Love” en hartjes
  • Verkrijgbaar in zilver en goud

Bride. Set. Match.

De fine jewelry sets van Poirier staan voor modern design met volmaakte verfijning. De inspiratie voor deze set komt voort uit onze fascinatie voor (bridal) fashion, maar ook hedendaagse, verleidelijke vormen.

Juwelenset Julia

Het woord “Love” en hartjes zijn één met het begrip romantiek en al deze elementen zijn ook terug te vinden in het design van deze juwelenset van Poirier. De oorbellen van deze set hebben de vorm van een hartje; de halsketting en het armbandje hebben een hanger in de vorm van het woord “Love”. Kies je voor de ultieme romantiek, dan kies je voor deze juwelenset. De set is verkrijgbaar in zilver en goud. Het armbandje en de halsketting hebben een hangertje met het monogram van Poirier. Beide versies van deze juwelenset zijn bezet met zirkoniasteentjes die je wedding-look extra sparkle geven.

Julia staat voor…

Hemels en intuïtief.
De unieke eigenschappen van de naam Julia zijn de inspiratiebron voor het design van deze juwelenset van Poirier.


Handle with care

Natuurlijk wil je dat je juwelenset zo lang mogelijk zijn shimmer and shine behoudt. Hieronder geven we enkele tips om de set op de juiste manier te behouden.

  • Draag goede zorg voor juwelen die verguld zijn om zo aanslag te voorkomen. Wanneer je je aankleedt zorg er dan voor dat je je juwelen als laatste omdoet, hiermee voorkom je beschadiging door bepaalde stoffen in bijvoorbeeld parfum, haarspray of bronzer.
  • Hitte van zonlicht, water en chloor van een zwembad zullen de juwelen aantasten, vermijdt het blootstellen van de juwelen aan deze omstandigheden.
  • Wij raden aan om de juwelenset schoon te houden door deze af te nemen met een zacht, speciaal juwelendoekje om zo schadelijke stoffen en oliën te verwijderen. Je kunt ook een zacht doekje en lauwwarm water gebruiken om de juwelen weer hun originele glans terug te geven.

De verpakking van deze juwelenset is gemaakt van duurzame materialen. Say “yes” to green met de producten van Poirier.